Seuran vuosikokous 2010
Ilmoitettu: 31.3.2010

Kokous teki päätöksiä kuluvalle vuodelle, valitsemalle seuralle jaostot ja johtokunnan sekä seuran sihteeri- rahastonhoitajan.
Seuran kokouksessa vieraana ollut Raahen seudun riistan-hoitoyhdistyksen puheenjohtaja Heikki Alatalo valotti yhdistyksen toimintaa ja valtakunnallisesti tulevan uuden organisaation vaikutuksista metsästysseuran toimintaan. Oulun riistanhoitopiiri muuttuu uudessa järjestelmässä muuttuu Riistakeskuksen toimipisteeksi.
Yhdistys tulee järjestämään SARVA koulutusta.
Seuran vuosikokouksessa palkittiin seuran eri kilpailuissa menestyneet jäsenet.
Johtokuntaan valittiin Helge Laurila, joka valittiin myös seuran varapuheenjohtajaksi sekä Mikko Härkönen, Unto Vaitiniemi, Paavo Peisa, Antti Ouramo ja Pekka Pietilä. Johtokunnan varajäseniksi Harri Myllylä, Eero Tikkala, Tapio Kangas ja Eino Ylitalo.

Jaostoihin valittiin seuraavat hhenkilöt.
Rakennusjaosto: Antti Kolehmainen pja, Eero Tikkala, Eero Kallio, Unto Takkunen, Mikko Rouhiainen Esa Ylitalo, Ilpo Airio, Johan Paani ja Arvo Kärkinen
Riistanhoitojaosto: Reijo Pelkonen pja, Jouni Myllylä, Eino Ylitalo, Benjam Tuomaala, Pekka Pietilä, Unto Vaitiniemi, Lauri Ahola, Auvo Arffman, Tapio Kangas, Ilkka Kallio, Heikki Ahtimaa, Harri Myllylä, Arto Lampela, Timo Lampela, Timo Lehtelä ja Ville Härkönen.
Maanvuokrausjaosto: Antti Ouramo pja, Paavo Peisa, Unto Vaitiniemi, Jouni Myllylä, Tapio Kangas, Pekka Pietilä, Hannu Joensuu, Matti Härkönen ja Jouni Kauppila.
Kilpailujaosto: Aulis Kokko pja, Martti Kinnunen, Voitto Korpela, Seppo Iso- Räsy, Ilkka Poutiainen, Erkki Leinonen, Esko Kallio, Tapio Laurila, Juha Airio, Aarno Mämmi, Eero Kallio, Paavo Peisa, Auvo Arffman, Esa Arffman ja Pekka Korkiakangas.
Kenneljaosto: Helge Laurila pja, Sakari Alariikola, Risto Mykkälä, Vesa Hietaharju, Jorma Keränen, Matti Härkönen, Mauno Kojola ja Ilkka Poutiainen.
Hirvijaosto: Eino Ylitalo pja, Pekka Pietilä, Juha Laitinen, Teppo Huumonen, Paavo Koppinen, Jouni Myllylä, Pentti Rajala, Jouni Kauppila, Mauno Kojola, Ilkka Poutiainen, Esko Kallio, Seppo Alatalo, Risto Nordström, Sakari Alariikola ja Kyösti Takkinen. Myöhemmin hirviporukan valitsemat sihteeri ja rahastonhoitaja kuuluvat jaostoon.
Seuran johtokunta voi perustaa entisten lisäksi uusia jaostoja ja työryhmiä.
Tilintarkastajaksi valittiin Antero Salakka ja Jarmo Nokia. Heidän varalleen Veijo Isokääntä ja Marjaana Vuollet.
Hyväksyttiin riistanhoito- ja toimintasuunnitelma. Riistanhoitosuunnitelmassa painotetaan riistapeltojen kunnostusta, mihin myös suunnataan varoja aikaisempaa enemmän. Hirvieläinten metsästyssääntö käsitellään seuran syyskokouksessa.16. Seuraan liittymismaksuksi päätettiin 85 €. Jäsenmaksuksi 25 € ja pistemaksuksi 5 euroa /piste. Pisteitä on kerättävä 20 kappaletta tai korvatta ne rahalla. Yli 65 vuotiailla ei ole pistemaksuvelvoitetta. Kannattaja ja kilpailijajäsenmaksu on niinikään 25 €.

Mikäli jäsen liittyy seuran kautta SML:n jäseneksi on jäsenmaksuun lisättävä SML:n jäsenmaksun hinta, joka
v. 2010 on 7 euroa. Jäsenmaksu sisältää Jahti-lehden..
Jäsenten aktivoimiseksi pienpetopyyntiin seura päätti maksaa pienpetojen poistorahaa.
Saalistilasto muodostui 2009 seuraavanlaiseksi.
Seuran 217:en jäsenen palauttamien jäsenkorttien / saalismäärien mukaan seuran koko pienriistan saalistilasto muodostui seuraavaksi.

TEERI 55 PYY 27 JÄNIS 20 RUSAKKO 0 KYYHKY 157 FASAANI 2 KETTU 8 NÄÄTÄ 15
HEINÄSORSA 93 TAVI 106 MINKKI 24 SOTKAT 15 HAAPANA 33 SUPIKOIRA 23
LEHTOKURPPA 6 VARISLINNUT 77 KÄRPPÄ 5
LOKIT 12 HANHI 8 MUUT VESILINNUT 20

Hyväksyttiin varsinaisiksi jäseniksi vuonna 2008 liittyneet koejäsenet.
Kokouksen alussa nautittiin Pattasten yläaseteen oppilaskunnan tarjoamat teet ja pullakahvit.