Ohjeita b-bark sovelluksen käyttöön puhelimessa

1. Kun olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi sihteerille; jari.kotajarvi@gmail.com, sinut lisätään Reviiripalveluun,

Reviiripalvelu lähettää automaattisesti salasanan sähköpostiisi.

saatuasi salasanan sähköpostiisi...

2. Lataa ja asenna play-kaupasta b-bark sovellus

3. Käynnistä sovellus ja valitse alavalikosta oikealta "lisäasetukset" (kolme neliötä alekkain)

==> "asetukset" ==> "reviiri"

3. Anna käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi) ja salasana ==>"Yhdistä Reviiriin"

*** Puhelin hakee Reviiripalvelusta Pattijoen Metsästysseuran kartan ***

- ilmoittaa "Reviiri-yhteys kunnossa. Sinulla on pääsy....... Pjoki metsästysalueet

4. Palaa takaisin ohjelmaan,

... ja ei muuta kuin käyttämään.

Huom ! katkaise Reviiripalveluyhteys ja yhdistä uudelleen, kun tarvitset seuraavan kerran karttoja... näin saat varmasti tuoreimman kartan.

Ohjelmiston ominaisuudet

b-bark on loistavilla karttaominaisuuksilla varustettu mobiilisovellus metsästykseen, koirien seurantaan, kalastukseen, vaellukseen, geokätköilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin. Ulkoillessasi voit huoletta nauttia harrastuksestasi ja unohtaa paikannus- ja navigointihuolet. Löydä oma tapasi nauttia ulkoilusta b-barkin kanssa!

b-bark iPhone/iPad-, Android- ja Windows Phone 8 (WP8) -sovellukset ovat niin kutsuttuja natiiviohjelmia. Sovellukset toimivat seuraavissa alustoissa:

• Apple iOS 7 tai uudempi
  • Google Android 2.3.6 tai uudempi
  • Windows Phone 8 tai uudempi

Ominaisuuksiltaan iPhone/iPad-, Android- ja WP8-sovellukset ovat yhtenevät ja toimintalogiikaltaan samankaltaiset.

b-bark sovellusten viimeisimmät versiot ovat ladattavissa kunkin käyttöjärjestelmätoimittajan omasta sovelluskaupasta (kts. alla).

Get it on google play WP8 Store Apple badge